Hieronta

Varaa aika

Poistaa lihasjännitystä, rentouttaa sekä nopeuttaa palautumista

Kysy akuuttiaikoja soittamalla! Saana 0401205414 tai Laura 045 78777664

Into Hyvinvoinnin hieronta toteutetaan aina fysioterapeuttisesta näkökulmasta. Fysioterapeuttinen hieronta on manuaalista pehmytkudoskäsittelyä, jossa hyödynnetään fysioterapeutin menetelmäosaamista. Fysioterapeuttinen hieronta poistaa lihasjännitystä, rentouttaa sekä nopeuttaa palautumista esimerkiksi liikunnan jälkeen.

Fysioterapeuttinen hieronta voi sisältää mobilisointia, faskiakäsittelyä, pintalämpöhoitoja sekä aktiivisia ja passiivisia venytyksiä. Kun hierojasi on myös fysioterapeutti, saat varmasti vaivoihisi sopivaa hoitoa.

Raskausajan hieronta

Into Hyvinvoinnilla raskausajan hieronnan toteuttaa aina fysioterapeutti. Hieronta raskauden aikana lisää äidin ja kohdussa kasvavan vauvan hyvinvointia helpottamalla muuttuvan kehon kireyksiä ja kolotuksia, vähentämällä turvotusta ja stressiä sekä auttamalla rentoutumaan.

Raskauden edetessä hieronta-asentona toimii hyvin kylkimakuu, jota tuetaan tyynyin, mutta asennon valintaan vaikuttaa myös asiakkaan tuntemukset ja mieltymykset. Raskausajan hieronta on turvallista ja se sopii kaikille terveille odottaville äideille.

Maksuvälineenä hieronnassa käy myös ePassin hyvinvointipassi ja Smartumpay.

Ammattimaista käsittelyä tiedolla ja taidolla, varmoin ottein! Laura löytää lihasjumien ja -kolotusten aiheuttajan, osaa käyttää juuri oikeaa tekniikkaa ja voimakkuuttaa ja se on aina auttanut jumiin kuin jumiin.

star star star star star
Jenni 25 v.

Jenni 25 v.